Senggugut Itu Sakit !


Hye peeps :)

Hari ni anis sedih sangat :(
Anis sakit perut hari ni and xlarat na tanggung sorang-2 .
Bukan sakit perut biase , anis senggugut .
Anis pun ta tahu bila sakit senggugut ni na hilang , 
and anis na sangat sakit ni hilang dengan cepat .
Anis tahu xbaik merungut kan ?
At least , sakit ni boleh menghapuskan dosa-2 kecil , right ?
Takpe laa , selagi anis mampu bertahan , anis akan tahan .

Anis kadang-2 jeles kot tengok orang perempuan yang tak senggugut ni .
Korang sebenarnya makan apa ?
Kalau boleh anis nak makan jugak . Nak bagi hilang senggugut nie .
Orang yang tak senggugut nie bertuah kot .
Tak perlu nak menahan sakit sorang-2 , duduk bertinggung dalam bilik and yang paling penting tak perlu nak menangis sorang-2 lam bilik .
Bertuah anis kalau jadi korang .
Tak tahu sampai bila anis akan tahan sakit ni sorang-2 :(

5 comments:

  1. Dik.. tak semua perempuan alami senggugut.. normal lah. lama2 nanti terbiasa jugak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak sebab bg sokongan kat anis :) sgt-2 appreciate >.<

      Delete
  2. hye anis . ct doakan cepat sembuh . amin ~ cian kat anis .

    ReplyDelete
    Replies
    1. - thanks ct . i will try . amin :)

      Delete
  3. hehe...bese la tu..arap anis x sedih2....nnti bengkak mata

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved anis-anak-masri.blogspot.com